Šikovné odkazy
Zde vám nabízím odkazy, které jsou podle mého názoru zajímavé nebo užitečné.

Hezky zorganizovaný "orientační závod" po Pražských věžích nebo chcete-li poučná vycházka po Praze s výhledy a úkoly, cca 3-4x ročně.

FOTOPRŮVODCE doporučených fotografických míst - tedy i míst, odkud jsou foceny záběry z kalendáře 2016.

Virtuální fotografická galerie WORLD WEBPHOTO GALLERY vystavuje - "nonstop" a celosvětově - již ke stovce autorů. Galerii provozuje Jiří Heller.

se zabývá zážitkovou pedagogikou, pořádá kurzy pro všechny věkové kategorie. Kdo nezažil, nepochopí :-)

Na těchto kurzech se učí od prvních okamžiků nejen hlavou, ale i rukama. Realistické simulace nahraných situací, modelové případy, praktický nácvik - z počátku bez krve a křiku, postupně je to i "horší" :-)

Časopis zabývájící se zážitkovou pedagogikou, jako půlročník vyšlo 11 čísel, nyní jako webový portál. Diskutuje metody vzdělávání zážitkem, teoretické poznatky i originální zkušenosti z praxe doma i v zahraničí, polemiky, burza nápadů.

Festivaly (nejen) celovečerního promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, extrémních zážitcích i sportech, únor-březen po celé republice.

Tento cestovatelský festival je již tradičním setkáním cestovatelů - víkendový maratón promítání "slideshow" tedy obrázků ze všech koutů světa.

Seriózní testy a přehledy "outdoorového" vybavení ne z reklamy ale od těch, co ho opravdu používají.

Kamenní mužíci.cz je především outdoorový mapový portál, jehož uživatelé mají možnost přenést do mapy ve formě zakreslení trasy své zážitky z outdoorových aktivit.

Projekt Obhajoba pastelky vznikl z potřeby ukázat veřejnosti i odborníkům, že i "obyčejnými" pastelkami lze kreslit obrazy opravdu veliké - jak svým poselstvím a krásou, tak skutečnou velikostí.

Podporuje vzdělanost a zlepšování životních podmínek tibetských dětí, seniorů, buddhistických mnichů a mnišek i nomádů. Zabývá se rozvojovou pomocí v indickém Himálaji a Tibetu. Pořádá Festival ProTibet atd.

Informace o Tibetu od občanského sdružení Lungta.

S jurtami se můžete setkat i mnohem blíže než třeba v Mongolsku. Saša Sprado je vyrábí v "Dílně pod kopcem" na Kokořínsku a posuďte sami ... nechtěli byste bydlet v jurtě?

Fotografický projekt shromažďující fotky ze všech lokalit České republiky, možná že právě zde najdete, co hledáte.

Občanské sdružení zabývající se "zdravým" rodičovstvím i porodnictvím.

Chcete-li se podělit o zkušenosti z cest, dozvědět se více o "outdoorovém" vybavení ne z reklamy ale od těch, co ho opravdu používají, zkuste tento web.

Šikovný systém internetových obchodů zejména z oblasti outdoorového vybavení, sportu - třeba orientačního běhu, ale také počítačů a společenských her.

je volné sdružení fotografů vyznávajících panoramatický (tedy "nudlovitý") formát. Pořádá společné výstavy.

Publikování obsahu, fotografií nebo jejich částí podléhá autorskému zákonu a je zapovězeno bez předchozího souhlasu autora
Copyright © pepastreda.cz / FiolaSoft Studio
Partneři
cz.jooble.org