Výstavy | USA
Panoramaticky nasnímané možná notoricky fotografované lokality středozápadu USA (VELKÉ ZEMĚ - pro nás vždy s nádechem indiánek), ale ty parky jsou prostě krásné, tak jak jsem je viděl já (trochu delší :-).

USA

motto: Krajina trochu delší …
Miluji rozhledy a tak musím pořád do kopce. Pohled do krajiny se totiž neokouká. Baví mě mít s sebou ten zvláštní aparát (většina lidí ani nepozná, že je to foťák), a zachycovat krajinu právě takhle, přirozeně jako celek, prostě panoramaticky. A o tyto pohledy na hory a krajinu - trochu delší - bych se s vámi chtěl podělit.

Autorská výstava odstartovala 11.11. 2018 v Černé růži.

Několik ukázek výstavních fotografií:

USA
 
Právě visí ... nevisí
Chystá se

Výstava nemá domluvenou další "štaci". Pokud chcete, aby "visela" právě ve vašich výstavních prostorách nebo jako dočasná výzdoba vašich kanceláří, spojte se se mnou a dohodneme se na podmínkách.
Kde již výstava putovala
Praha 1, Černá růže (11-12/2018) /        

Poznámky

Fotografie jsou prodejné. Navštivte "sekci" fotky jako nástěnné obrazy.

mediální partneři

   
  

partněři výstavy

                             
manželka     http://www.hsw.cz                                                                http://www.vizitky2000.cz    http://www.flextightx5.com   http://www.velorum.cz  
Publikování obsahu, fotografií nebo jejich částí podléhá autorskému zákonu a je zapovězeno bez předchozího souhlasu autora
Copyright © pepastreda.cz / FiolaSoft Studio
Partneři
cz.jooble.org